Norrorts Gravvårdar är ett familjeföretag i andra generationen och har sedan 1950 talet levererat gravstenar i Stockholm och övriga delar av landet. Tillverkningen och hantverket är traditionsrikt och kräver skicklighet samt erfarenhet. På Norrorts Gravvårdar arbetar vi med Svenska stenleverantörer och tillsätter sedan stenar utefter kundens önskemål. På så sätt kan alla typer av stenar och önskemål tillgodoses.

karinutställning

Efter övertagandet av Näsby Parks garvvårdsfirma från föräldrarna Lennart och Ulla Samuelsson fick bröderna Per och Jan hösten 1999 tillfälle att överta handelsträdgården "Bergtorps blommor" och startade därmed Norrorts Gravvårdar HB. 2015 skedde nästa omkonstruktion då det omvandlades till Aktiebolag. 

grind

Per och Jan Samuelsson tog över Näsbyparks gravvårdsfirma av sina föräldrar som drivit företaget i Näsby Park sedan 50-talet. Sedan 2013 driver syskonen Per Samuelson och Karin Aronson Norrorts Gravvårdar AB. Företaget har sedan starten -99 drivits som ett familjeföretag där kunden ska känna sig välkommen och väl omhändertagen.

2017 flyttade vi från Bergtorpsvägen 45 till Reprovägen 3A i Täby. Verksamheten fortsätter där, precis som vanligt.