Våra tjänster och arbete

För inskription eller omarbetning på befintlig gravsten, se sidan  Komplettering.

Med riktiga stenverktyg kan vi kapa, såga och göra hål i sten. Vi har lång erfarenhet av hantverket och kan hjälpa med det mesta. Allt från bänkskivor, stenar, stenplattor och fönsterbänkar.

Vi utför och renoverar en mängd olika stenar och stenämnen. Vi kan renovera och restaurera gravstenar utifrån våra kunders önskemål. Allt från tvätt till reparation. En varsamt renoverad sten får ett fint, nytt utseende.

Med svenska stenleverantörer tillhandahåller vi marksten och stentrappor i granit. Ett vackert val för trädgården eller andra placeringar.

Tvätta och renovera gravsten

Gravstenen är en minnesplats som hedrar och hyllar våra kära som har gått bort. Den är ett symboliskt uttryck för vårt minne och vår kärlek till dem som har lämnat oss. För att göra detta minne så personligt och vackert som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av tjänster. Här är några av de olika varianterna av gravstensbearbetning som vi erbjuder.

TEXT OCH FÄRG

Vi erbjuder ett brett utbud av stenmaterial och färger så att du kan välja den som bäst passar er sten. Oavsett om du föredrar en klassisk marmor eller en mer modern granit, har vi något för dig.

DEKOR

Dekor är ett sätt att anpassa stenen till den avlidnes intressen och skapar en mer personlig sten. Vi kan gravera det mesta och kan ofta replikera utifrån en bild från våra kunder. Har du specifika önskemål får du gärna presentera dom för oss. 

GRAVYR OCH INSKRIPTION

Vår gravstensbearbetning inkluderar att gravera namn, datum, och speciella budskap på stenen. Detta ger en tidlös och personlig touch till gravstenen och låter familj och vänner minnas sina kära med kärlek och respekt.


RENOVERING OCH UNDERHÅLL

Om du har en äldre gravsten som behöver renovering eller underhåll, kan vi hjälpa till med att återställa dess skönhet och ära. Vår expertis i gravstensrestaurering gör att du kan fortsätta att hedra dina kära på bästa möjliga sätt.

Oavsett vilken typ av gravstensbearbetning du föredrar, är vårt mål att skapa en minnesplats som är vacker och personlig. Vi förstår vikten av att hedra dom som har gått bort, och vi är här för att hjälpa dig att skapa en gravsten som kommer att vara en tidlös hyllning till deras liv. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och önskemål när det gäller gravstensbearbetning.

Kapar och sågar fönsterbänkar

Vi har stensågar och stenverktyg för att kapa fönsterbänkar, köksbänkar och andra stenämnen. Kontakta oss med dina önskemål. När du lämnat in för kapning är det ofast klart nästa dag eller samma vecka. 

Kapning av fönsterbänkar

Vi har drop-in under våra öppettider för att lämna in dina stenskivor för kapning!