Vad tycker våra kunder?

Är du nöjd med din upplevelse av oss? Lämna gärna ett omdöme du också. Betyget lämnar du nedan via Google och är ett säkert sätt för dig att lämna ditt uppriktiga omdöme. Det är ett sätt för oss att veta vad vi gör bra och vad vi kan göra bättre!

Björn Ritzler
Björn Ritzler
2023-11-24
Norrorts Gravvårdar har en utmärkt service, både personligen vid besök och digitalt. Deras leverans är perfekt! Jag kan starkt rekommendera dem!
Paterik Stocklassa
Paterik Stocklassa
2023-11-15
Lättillgängligt, bra mottagande och genuint hantverk
Cecilia Wristel
Cecilia Wristel
2023-11-14
Vi är mycket nöjda med bemötandet och gravsten blev precis så fin som vi hade föreställt oss!
Ingrid Sandell
Ingrid Sandell
2023-11-06
Gravstenen blev perfekt. Så fin!
Magnus Hansson
Magnus Hansson
2023-11-03
Norrorts Gravvårdar AB fick i uppdrag att modifiera en befintlig gravsten i natursten. Den behövde kapas och monteras på nytt granitfundament samt kompletteras med ny bladguldsinskription. Arbetet blev mycket väl utfört till en kostnad som var väsentligt lägre än andra anbudsgivares. Väldigt nöjda.
Eva Hamdahl
Eva Hamdahl
2023-10-30
Patrick Österåker
Patrick Österåker
2023-10-16
Vi blev otroligt nöjda med Jonas på Norrorts gravvårdar. Smidigt hela vägen i en svår stund. Resultatet på gravstenen blev helt utmärkt!! Vi är jättenöjda!! Kan varmt rekommendera Norrorts gravvårdar!! Tack för hjälpen!!
eko
eko
2023-09-29
UAS
UAS
2023-09-28

Lyssna på vad våra tidigare kunder har att säga:

Vill så gärna framföra mitt varma tack för det oerhört vänliga bemötandet och allt det tålamod ni visade…Gravstenen blev så fantastiskt fin – den kunde inte ha blivit bättre i färg, finish, utforming, text och montering.

Än en gång varmt tack!

Christina S

Jag hade inte kunnat få bättre service och bemötande. Jag fick mina bänkskivor kapade på kort tid. Mer än uppskattat!

Johanna F

Jag är mycket nöjd med samarbetet med Norrorts Gravvårdar, dels vad gäller bemötandet vid val av gravsten och dels utformningen av gravstenen och den slutliga monteringen. Stort tack för gott arbete! Vänliga hälsningar Sten

Sten Linder