Vad tycker våra kunder?

Är du nöjd med din upplevelse av oss? Lämna gärna ett omdöme du också. Betyget lämnar du nedan via Google och är ett säkert sätt för dig att lämna ditt uppriktiga omdöme. Det är ett sätt för oss att veta vad vi gör bra och vad vi kan göra bättre!

UTMÄRKT
31 recensioner
Anna Skönergård-Ekman
Anna Skönergård-Ekman
2024-05-14
Trevligt och personligt bemötande och mycket nöjda med arbetet.
Henrik Ericson
Henrik Ericson
2024-05-14
Trevligt och hjälpsamt bemötande utan stress. Gravstenen blev precis som vi önskat och vi är väldigt nöjda. Rekommenderas varmt!
Yvonne Forsblom
Yvonne Forsblom
2024-05-05
Hjärtligt tack för all hjälp med val av min makes gravsten. Jag valde Blå Orion med silvertext. Fantastiskt bra utfört arbete. Hjärtat med solen och fåglarna blev precis som jag önskade. Ni var vänliga och lyhörda med hur jag ville ha det. Rekommenderar er varmt.
Fredrik Sparre
Fredrik Sparre
2024-05-03
Det tog lite tid men antar att vinter och otymplig befintlig sten bidrog. Men resultatet blev mycket stiligt!
Birgande@gmail.com rhodos
Birgande@gmail.com rhodos
2024-04-30
David Janson
David Janson
2024-04-22
Mycket väl utfört arbete på Altorps kyrkogård i Djursholm.
Tommy Hallen
Tommy Hallen
2024-04-15
Björn Ritzler
Björn Ritzler
2023-11-24
Norrorts Gravvårdar har en utmärkt service, både personligen vid besök och digitalt. Deras leverans är perfekt! Jag kan starkt rekommendera dem!
Paterik Stocklassa
Paterik Stocklassa
2023-11-15
Lättillgängligt, bra mottagande och genuint hantverk

Vill så gärna framföra mitt varma tack för det oerhört vänliga bemötandet och allt det tålamod ni visade…Gravstenen blev så fantastiskt fin – den kunde inte ha blivit bättre i färg, finish, utforming, text och montering.

Än en gång varmt tack!

Christina S

Jag hade inte kunnat få bättre service och bemötande. Jag fick mina bänkskivor kapade på kort tid. Mer än uppskattat!

Johanna F

Jag är mycket nöjd med samarbetet med Norrorts Gravvårdar, dels vad gäller bemötandet vid val av gravsten och dels utformningen av gravstenen och den slutliga monteringen. Stort tack för gott arbete! Vänliga hälsningar Sten

Sten Linder