Familjeföretaget med kunden i fokus

Vi är ett familjedrivet företag som grundades på 1960-talet. I över 50 år har vi varit dedikerade att ge våra kunder högkvalitativa produkter kombinerat med utmärkt service. Vi har sedan grundandet på 1960-talet producerat och levererat stenar i Stockholm och övriga delar av landet. Vår strävan efter god service har gjort oss till en ledande aktör inom vår bransch och vi är stolta över att vara ett väletablerat företag.

Vi är nu inne i vår tredje generation av familjeägande och vi är fast beslutna att värna om företagets filosofi. Vi tror på traditionens betydelse och vi är stolta över det arbete och hantverk vi fortfarande utvecklar och utför. Hantverket är traditionsrikt och kräver skicklighet samt erfarenhet. På Norrorts Gravvårdar arbetar vi främst med svenska samt nordiska stenleverantörer.

Vi tillsätter stenarna utifrån kundens önskemål, allt för att kunna leverera ett hantverk av högsta kvalitet och tillgodose kundens önskemål. Sedan grundandet på har företaget drivits som ett familjeföretag där kunden ska känna sig välkommen och i fokus.

1964 – Näsby park

Ulla & Lennart Samuelson grundar Näsby Parks Gravvårdsfirma. Företaget etableras i Näsby Allé i  Täby. 

1999 – Flytt till Bergtorp

Per och Jan Samuelson tar över Näsby Parks Gravvårdsfirma och ombildar det till Norrorts Gravvårdar HB. I dom nyförvärvade lokalerna i gamla Bergtorps Blommor utvecklas den nya verksamheten och bolaget växer.

2015 – Aktiebolaget

2015 kliver Karin, syster till Per och Jan, in i bolaget. Omstruktureringen till AB tar vid.

2016 – Flytt till reprovägen

Marken vid Täby Galopp avyttras och därmed flyttas verksamheten ännu en gång och nya, centrala lokaler på Reprovägen i Viggbyholms företagsområde blir ny hemvist.

2022 – 3:e generationen

Under hösten anslöt Jonas och därmed 3:e generationen. Med en bakrund som marknadsförare och säljutveckling ger det ett bra tillskott till företagets framtid.

 

 

Verksamma i över 60 år

Vår verksamhet har funnits i över 60 år och arbetet fortsätter nu i 3e generationen. 
Vi har lång erfarenhet och god kunskap av stenhantverket. 

Anställda
0
Verksamma i över
0
Kunder över åren
0

Vi som jobbar här

Vi är ett familjeföretag i 3e generationen. Kontakta oss så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar kring stenarbetet. 

Jonas

Rådgivare

Per

Stenarbetare

Karin

Rådgivare

Lukasz

Gravör / Stenarbetare

Montör

Montör