Nordiska stenleverantörer

Vi har långa relationer med svenska stenleverantörer och vi tillhandahåller stenar från svensk och nordisk granit. Det innebär inte bara högsta kvalitet för våra kunden utan även ett ansvarstagande för vår natur och vår framtid. Vi har ett stort lager av stenar i vår utställning, hittar du inte vad du söker kan vi ta fram mer specifika stenar från våra leverantörer. Vi har tillgång till ett brett utbud av stenar vilket innebär att våra kunder kan vara säkra på att hitta det de söker och att valet även är rätt för framtiden.

Sten är ett naturmaterial och kan därför alltid skilja i färg och mönster. Varje gravsten blir således unik i utseende och bearbetning. Vill du vara säker på att den granit du väljer har rätt utseende kan du alltid titta på det råa stenblocket på vår gård. Vi tillverkar alla stenar i vår verkstad och utgår från det råa granitblocket. 

Ett urval av våra stensorter

Nedan finner du ett urval av de stenstorter vi arbetar med. Bläddra nedåt för att se ytterligare variationer av stensorter och stenformer. Vi har fler stenstorter än dessa och på vår utställning kan du få veta mer om alternativen. 

Varianter av gravstenar

Vi erbjuder ett brett utbud av stenar i olika färger, former och storlekar. Våra mest populära stenar inkluderar granit, marmor och kalksten.

Varje sten har sin egen unika känsla och textur, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta för ditt hem eller projekt. Med tillval som bearbetning, sidytor och annat blir varje sten unik och anpassningsbar.