Stentrappa och marksten

Stentrappor är mer än bara en fantastisk detalj – de är också en mycket praktisk och mångsidig lösning för en rad olika ändamål. Med sin robusthet, hållbarhet och eleganta utseende är stentrappor en utmärkt investering för både ditt hem och trädgård.

Varför välja stentrappor från oss?

Svensk granit, kvalitet som varar
Våra stentrappor är tillverkade av noggrant utvalda material av hög kvalitet, vilket garanterar
hållbarhet och motståndskraft mot väder och slitage. Med svenska stenleverantörer får du den bästa graniten för dig men också för vår miljö. Du kan vara säker på att din trappa kommer att se vacker ut i många år framöver.

Skräddarsydda lösningar
Vi vet att varje projekt är unikt. Därför erbjuder vi skräddarsydda stentrappor som kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Välj mellan olika stenmaterial, mått och bearbetningar för att skapa en trappa som passar perfekt till din stil och omgivning.

Mångsidighet
Våra stentrappor kan användas både inomhus och utomhus och passar perfekt i trädgårdar, på altaner, terrasser och i entréer.

Stentrappor och marksten ger ett elegant och bearbetat utseende. Det kräver minimalt underhåll och kräver oftast endast regelbunden rengöring för att behålla dess utseende. 

stentrappa

Flammad grå Bohusgranit

Krysshamrad grå bohusgranit

Flammad grå Bohusgranit

Finhuggen grå/röd Bohusgranit